Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrenciler;

Derslerimiz yarın başlıyor. Dün sizlere zaman çizelgemizi paylaşmıştım. O zaman Çizelgesine göre İnşaallah yarın tüm öğrencilerimiz saat 08.40 da okul bahçemizde kendilerine ayrılan yerde hazır bulunmalarını ve mutlaka okul kıyafetlerimizle gelmelerini önemle rica ederim.

NOT : Kitap dağıtımı bu hafta içinde yapılacaktır. Pazartesi 5. Sınıflar kitaplarını sıralarında bulacaklar ve diğer sınıflarımız da Salı günü itibarıyla tüm öğrencilerimiz kitaplarını almış olacaklardır. Kitaplar poşetsiz olup öğrencimz kitaplarını taşıması için boş çantalarıyla getirmeleri gerekiyor. Ayrıca bu yıl Bakanlığımız her öğrenciye Yardımcı Kaynak Kitaplarını da gönderdi onları da bu hafta içinde öğrencilerimize ulaştırmış olacağız.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize  velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor; tüm öğrenci ve velilerimizi sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Eyl

Değerli Velimiz Bahçe Sıra Düzenimiz ile ilgili tabloyu öğrencimiz ile birlikte dikkatle inceleyelim. Pazartesi ve diğer günler bahçedeki sıramız bu şekilde olacaktır.
Ayrıca Zaman Çizelgemizi de inceleyelim.