Önemli Duyuru

Değerli Velilerimiz

Sevgili Öğrencilerimiz;

Kısa bir zaman önce sizlere bazı açıklamalarımız oldu. Önemine binaen yine bir kaç hatırlatmanız olacaktır.

Biliyorsunuz Pazartesi okullar açılıyor. Öğrencilerimizle buluşacağız Allah'ın izninle...

Dikkat edilecek hususlar:

1-  Okul kıyafetimizi biliyorsunuz değişildi ve sanırım büyük çoğunluğunuz da temin etmiştir. Okula okul forması dışında farklı kıyafet istemiyoruz ve asla izin verilmeyecektir.

2-  Okul eşofman takımlarımız yine Aile Birliğimizden temin edebilirsiniz. Özellikle 5. Sınıflar başta olmak üzere farklı Eşofmanlar olmayacak okulumuzun eşofman takımı olacaktır.

3-  Öğrencilerimiz en geç saat 08.40 da okulda olacaklar. Hiç bir öğrencimiz geç kalmayacaktır.

Ders saatlerimiz sabah: 08.45,  çıkış 15.15 olacaktır.

4-  Ders Programı yarın sizlere ulaştırılacaktır.

Bu kısa açıklamamızdan sonra tekrar yeni eğitim öğretim yılımız çocuklarımıza ve tüm paydaşlarımıza hayırlara vesile olsun.

Yayın: 09.09.2022 - Güncelleme: 09.09.2022 14:35 - Görüntülenme: 2051