T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Prof.Muharrem Ergin Ortaokulu

Değerli Velilerimiz

Değerli Velilerimiz,

Malumunuz okulların açılmasına çok az bir zaman kaldı. 12 Eylül itibarıyla öğrencilerimiz ile buluşacağız.

Bazı hususları siz değerli velilerimizle paylaşmak isterim.

1- Öğrenci kıyafetlerimiz değişildi. Şöyle ki 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz için yeni kıyafet zorunluluğu yok eski okul kıyafetleriyle de gelebilirler. Ancak tekrar edecek olursak okulumuzun eski forması varsa giyebilirler yoksa yeni kıyafetler alınacaktır.

2- 5. Sınıfa yeni gelen öğrencilerimiz için yeni kıyafetlerimiz zorunludur. Zaten eski kıyafet de piyasada yoktur. 

3- Her ne kadar 6. 7. ve 8. Sınıflarımız yeni kıyafet alımında zorunlu değilse de eski kıyafetleri de düzgün olmalı, yırtık dökük olmamalıdır.

4- Bu yıl okul kıyafeti dışında kesinlikle farklı veya sivil kıyafetlere izin verilmeyecektir. Onun için saygıdeğer velilerimiz okul açılımına kadar öğrencimizin kıyafet sorununu çözmeliler. Farklı kıyafetle gelenler ilk hafta gerekli uyarılar yapılacak ikinci haftadan itibaren omula alınmayacak. Bu noktada hem bizleri ve hem de öğrencimizi zor durumda bırakmayacsğınıza da inancımız tamdır.

5- Öğrencimiz en geç 08.45 de okul bahçesinde olacaktır. Derslerimiz bu yıl da 09.00 ile 15.15 saatleri arasında olacaktır. 13.05 ile 13.45 arası öğle yemek molası olacak ancak hiç bir öğrenci bahçe dışına veya yemek için evine gönderilmeyecektir. Yemek işini ya evden beslenme koyarak veya okul kantininden çözeceklerdir.

6- Değerli velililerimiz bu yıl okulumuzun çehresini adeta değiştirdik okul girişi ce diğer her noktaya sizin desteğinizle dokunduk. Bu noktada çocuklarımız okulun her noktasını, eşyasını en iyi şekilde kendi evinizin ürünüymüş gibi zarar vermeden kullanmalılar.

7- Sayın Velilerimiz başta 5. Sınıflarımız olmak üzere sınıfların listesini 9 Eylül Cuma günü okulumuz web sayfamızda yayınlayacağız ve listeleri de ilgili yerlere asacağız. İlân edilen sınıflardan sonra hiç bir velimiz sınıf değişikliği için idareyi zorlamayacaklar. Asla sınıf değişikliği olmayacaktır.

NOT: Okulumuz bu geçen yıl Akademik olarak Bayrampaşa ilçemizde oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Bunu LGS Sonuçlarından anlamamız mümkündür. Bayrampaşamızın en iyi ilk öğrencisi bizde olduğu gibi LGS başarımız (-ki bunun içinde Bayrampaşa da ve çevre ilçelerden tek GALATASARAY LİSESİ'ni kazandıran okuluz) bu yıl da artarak devam edecektir. Bu nokta da okulumuzun başarısı Türkiye ortalamasının çok üzerindedir 

 

Bu açıklamalardan sonra İnşaallah 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının sizlere, öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini temenni ederken hepinize Saygı ve Selamlarımı iletiyorum.

 

Yakup YILDIRIM

Prof. Muharrem Ergin Ortaokulu Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.09.2022 - Güncelleme: 03.09.2022 15:35 - Görüntülenme: 2663
  Beğen | 46  kişi beğendi