Yakup YILDIRIM - Okul Müdürü

1972 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesine bağlı Keçemağra Köyünde doğdu. İlkokulu köyde, ortaokulu ve liseyi Elbistan İmam Hatip Lisesi’nde 1991 yılında tamamladı. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’ne başladı. 1995 yılında mezun oldu ve aynı yıl Rize Ardeşen İlçesi Merkez Fatih İlköğretim Okuluna Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atandı. 2000 yılında kendi isteği ile İstanbul Sultangazi İlçesi Org. Eşref Bitlis İlköğretim Okulu’na Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak ataması yapıldı. 2008 yılında aynı okulda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2009 yılında İstiklâl İlköğretim ve 2011 yılında ise Org. Eşref Bitlis İlköğretim okullarında müdür vekilliği görevlerinde bulundu. Şubat 2012 yılında Bayrampaşa Şair Baki İlköğretim okuluna müdür olarak atandı. Yaklaşık 4,5 yıl görev yaptıktan sonra Temmuz 2016 yılında Prof. Muharrem Ergin Ortaokulu’nda müdür olarak göreve başladı. Halen bu görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.