T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Prof.Muharrem Ergin Ortaokulu

Önemli Duyuru

Değerli Velimiz.

 

Okullar bir aydan fazladır açıldı. 

Ancak hala bazı öğrencilerimizin okul kurallarına uymakta direndiklerini görüyoruz. Bu sorunların giderilmesi ancak sizin desteğinize mümkündür.

1. Başta hala okulun kıyafetlerinde gerekli önemi göstermeyenler var ve farklı kıyafetler giyilmektedir. Lütfen okul kıyafetiyle gelsinler aksi geri çevirmek zorunda kalacağız.

2. Okulun eşofman takımları Aile Birliğimizde alınmayı bekliyor lütfen bir an önce bu işi de halledelim.

3. Malum soğuklar geldi geliyor. Farklı polarlar veya switler giyiliyor. Okulumuz Switleri ve polarları Aile Birliğinde 17 Ekim den itibaren alabileceksiniz. Lütfen Okulumuz polar ve switleri dışında başka bir polar veya swit giyilmemeli...

4. Önemli bir sorun da cep telefonu meselesi. Okula cep telefonu getirmek kesinlikle yasaktır. Telefon getirmeleri halinde telefonları en az bir ay verilmeyecektir. Lütfen rica ediyoruz çocuklarımız okula telefonla gelmesinler. Oraları buraları çekiyorlar.

5. Hâlâ çok sayıda öğrencimiz okula geç kalmaktadırlar. Lütfen çocuklarımızı zamanında gönderelim.

6. Değerli Velimiz Çarşamba ve Perşembe günlerinde okulda öğrencilerimizin fotoğraf çekimi olacak. Bu noktada Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz sizlerle iletişim halinde olacaklardır.

7. Son olarak bu dönem inşaallah 4 deneme yapmayı düşünüyoruz. Bu noktada da öğretmenlerimiz sizlerle iletişime geçeceklerdir. 

Değerli Velilerimiz biz sizlerle güçlüyüz. Dolayısıyla çocuklarımız birlikte eğitelim ve kurallar konusunda çocuklarımızla konuşalım.

Anlayışınıza teşekkür ediyor saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

Yakup YILDIRIM

Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.10.2022 - Güncelleme: 10.10.2022 21:50 - Görüntülenme: 1934
  Beğen | 20  kişi beğendi