T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Prof.Muharrem Ergin Ortaokulu

Müdürümüzün Mesajı ve Yeni Ders Programımız

Değerli Velilerimiz;

 

15 günlük tatilimiz bitti bitiyor. Pazartesi günü yeniden kaldığımız yerden  başlayacağız inşaallah. 

Ancak bazı hatırlatmalar yapma gereği duydum. Bunlara öğrencilerimizin ve siz velilerimizin dikkat etmesi iyi bir dönem geçirmemize büyük katkı sunacaktır.

Maddeleyecek olur isek;

*  Öğrencilerimiz mutlaka kahvaltısını yapmış olacaklar ve okula tam zamanında gelecekler. Tam saat 09.00  ders başlıyor öğrencimiz en geç 08.45 de okulda olacak. Geç gelen öğrencimizin sayısı az değildir. Bu durum derslerin bölünmesine, öğrencilerin ve öğretmenin motivasyonun bozulmasına neden olmaktadır.

*  Öğrencimiz kesinlikle okulumuzun formasıyla okula gelecek. Farklı kıyafet olmayacak. Kışlık switlerimizle (polar) gelecekler. Eşofman ancak Beden Eğitimi dersi olduğu gün gün boyunca giyebilirler. Tabi bu durum okulumuz eşofman takımı olanlar için geçerli. Diğer eşofman takımları tam gün geçerli değil sadece Beden Eğitim dersinde giyebilecekler, ders bitiminde yeniden okul formasını giyecekler. Öğrencimizin rahatlığı için okul eşofmanı olmayanlar Okul Aile Birliğimizden temin edebilirler.

*  Değerli velilerimiz okulumuzun kıyafeti net bir şekilde belli. Tayt gibi pantolonlar veya eşofman yerine eşofman diye tayt ile gelen kız öğrencilerimizin sayısı hızla artıyor. Bu kabul edilemez. Asla hiç bir öğrencimiz tayt  vs. ile okula gelmeyecektir. Burada birinci sorumlu siz değerli velilerimizsiniz. Lütfen sabah öğrencimiz okula nasıl geliyor bir bakalım.

*  Öğrencilerimiz okulun sağına soluna, sınıf içi ve okulun diğer araç gereçlerine ciddi oranda zarar veriyorlar. Lütfen uyaralım. Hem kolay kolay yerine gelmiyor hem de zaten kamu malıdır.

*  Bu dönem yine 4 DENEME yapacağız. Gerekli bilgilendirmeleri Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz yapacaklardır. 

*  Siz saygıdeğer velilerimiz öğretmenlerimiz ile görüşmelerimizi bir düzen içerisinde olursa çok iyi olur. Tenefüslerde, dar zamanlarda değilde daha müsait zamanlarda öğle arası özellikle okul çıkışında (saat 15.15) yapmaya çalışalım.

*  Daha sonra da size bilgi verilecek ancak şimdiden söyleyelim. 9 Şubat Perşembe günü saat 15.30  İkinci Dönemin Genel Veli Toplantımız olacaktır.

    Bu duygu ve düşüncelerle sizleri saygı ve selamlarımı sunarım.

 

                   Yakup YILDIRIM

   Prof. Muharrem Ergin Ortaokulu Müdürü

 

Ders programı için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.02.2023 - Güncelleme: 04.02.2023 20:51 - Görüntülenme: 4460
  Beğen | 73  kişi beğendi