T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Prof.Muharrem Ergin Ortaokulu

İkinci Dönem İçin Önemli Hatırlatmalar!..

Değerli Velilerimiz;

Sevgili Öğrencilerimiz!..

 

Sömestri tatilimiz bitti ve okullarımız yarın açılıyor. İnşaallah tatiliniz istediğiniz gibi geçmiştir.

 

   Okullarımızın açılmasıyla birlikte bazı kuralları hatırlatma gereği duydum. Bunlara öğrencilerimizin ve siz velilerimizin dikkat etmesi iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmemize büyük katkı sunacaktır.

*  Tüm öğrencilerimiz en geç saat 08.35 de okul bahçemizde kendilerine ayrılan yerde hazır bulunması gerekiyor.

*  Öğrencilerimiz mutlaka kahvaltısını yapmış olarak tam zamanında okula gelecekler. Geç kalınarak derslerin işleyiş akışıni bozmayacağız. Bu durum siz saygıdeğer velilerimizi çok ilgilendiriyor. Çocuğumuzu okula geciktirmeyelim.

*  Öğrencimiz kesinlikle okulumuzun formasıyla okula gelecek. Farklı kıyafet olmayacak. Kışlık switlerimiz (polar) Okul Aile Birliğimizden temin edebilirsiniz. Eşofman ancak Beden Eğitimi dersi olduğu gün, gün boyunca giyebilirler. Tabi bu durum okulumuz eşofman takımı olanlar için geçerli. Diğer eşofman takımları tam gün geçerli değil sadece Beden Eğitim dersinde giyebilecekler, ders bitiminde yeniden okul formasını giyecekler. Öğrencimizin rahatlığı için okul eşofmanı olmayanlar Okul Aile Birliğimizden temin edebilirler.

*  Değerli velilerimiz okulumuzun kıyafeti net bir şekilde belli. Tayt gibi pantolonlar veya eşofman yerine eşofman diye tayt ile gelen kız öğrencilerimiz oluyordu geçen yıllarda.  Bu kabul edilemez. Asla hiç bir öğrencimiz tayt  vs. ile okula gelmeyecektir. Burada birinci sorumlu siz değerli velilerimizsiniz. Lütfen sabah öğrencimiz okula nasıl geliyor bir bakalım.

*  Bu dönemde de 4 DENEME yapacağız. Gerekli bilgilendirmeleri Sınıf Reh. Öğretmenlerimiz yapacaklardır. 

 

*  Siz saygıdeğer velilerimiz

 öğretmenlerimiz ile görüşmelerimizi bir düzen içerisinde ve ders dışı zamanlarda olacak. O da saat 15.30' dan sonra görüşebilirsiniz. Bu durumu Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz de sizlerle paylaşacaktır.

    Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden İkinci Dönemin öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve siz velilerimize hayırlı oksun der; sizlere saygı ve selamlarımı sunarım.

 

                   Yakup YILDIRIM

   Prof. Muharrem Ergin Ortaokulu Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.02.2024 - Güncelleme: 04.02.2024 15:46 - Görüntülenme: 1224
  Beğen | 35  kişi beğendi