Prof.Muharrem Ergin Ortaokulu

Kartaltepe Mah. 69. Sokak. No19 Bayrampaşa/İSTANBUL
Vizyon
Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullar ile yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin, Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir okul olmaktır.
Misyon
Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri çerçevesinde milli birlik ve bütünlük içinde, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Bilgi çağına uygun örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Ailesini ve İnsanları seven kaliteli nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
* Bayrampaşa Kaymakamlık Koşusunda;Bireyselde İlçe 1.si Hatice YILDIRIM ,Yıldız Erkeklerde İlçe 3.sü, Küçük Kızlarda İlçe 3.sü ,Küçük Erkeklerde İlçe 2.si *"Mehmet Akif Ersoy´un Şiirleri" konulu şiir yarışmasında ilçe 3. ´lüğü * Yıldız Erkekler Atletizm dalında ilçe 3. ´lüğü
KALORİFER-DOĞALGAZ
OTOBÜS-MİNİBÜS-METRO-TRAMWAY
SERVİS BULUNMAKTADIR
KARTALTEPE MAH. 69. SK. NO:19 BAPRAMPAŞA/İSTANBUL
İLÇE MERKEZİNDE (0 Km)
Okulumuzun LGS başarısı Türkiye ortalamasının üzerinde yer almaktadır.
TÜBİTAK Bilim Fuarı
Bilim Fuarı Projesi Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Erasmus+ Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ 2 Projemiz kabul edildi ve uygulanıyor 1. Projemizde Norveç (Koordinatör Ülke), Portekiz, Polonya ve Romanya 2. Projemizde Romanya (Koordinatör Ülke), Yunanistan, Hırvatistan ve Litvanya